tiistaina, tammikuuta 22, 2013

Näyttely Hämeenlinnassa


Suomen Marsuyhdistys ry järjestää
MARSUNÄYTTELYN
lauantaina 24.2.2013 Hämeenlinnassa,
Idänpään torppa, Torpantie 16

Pet-luokan tuomari: Aida Depner

Väliaikakilpailuna marsujen pukukilpailu aiheena fantasia/keskiaika, marsujen paprikansyönti sekä omistajille piirustus/valokuvakilpailu.

Pet-luokassa tarkastellaan sitä, miten hyvin marsu on hoidettu. Siinä arvostellaan marsun yleiskunto, käsiteltävyys, silmät, korvat, hampaat, kynnet, tassunpohjat, turkki, rasvarauhanen. Pet-luokkaan valmistaudutaan hoitamalla marsua hyvin, mikä tarkoittaa mm. oikeaa ruokintaa ja liikuntaa sekä marsun päivittäistä käsittelyä. Lisäksi marsu on syytä puunata siistiin kuntoon ennen näyttelyä: kynnet leikataan, tassunpohjat rasvataan, känsät leikataan pois, rasvarauhanen ja korvat puhdistetaan, marsun turkki pestään. Jos karva on pitkää, se pitää kammata takuttomaksi. 

Näyttely alkaa klo 10.00, osallistujien tulee olla paikalla viimeistään 9.30.
Oletettu päättymisaika noin klo 17.00. 

Ilmoittautuminen:
15.2.2013 mennessä smyilmo@gmail.com. Viestin otsikoksi "HÄMEENLINNA". Sähköpostilla ilmoittautuneet saavat vahvistuksen viestinsä perille tulosta.

Jälki-ilmoittautuminen pet-luokkaan alkaa paikan päällä klo 9:00.

Ilmoittautumismaksut:
Marsyhdistyksen jäseniltä ilmoittautumismaksu: Pet-luokkaan saman omistajan 1. ja 2. marsu 7 €/ kpl, 3.-8. marsu 5 €/ kpl, 9.jne 3€/kpl. EI-jäsenille 10€/eläin. Jälki-ilmoittautuminen 10€/eläin. Sähköpostilla ilmoittautuneet saavat vahvistuksen viestinsä perille tulosta. Ilmoittautumiset maksetaan etukäteen Suomen Marsuyhdistys ry:n tilille 146930-26506. Viitenro: 24 02127 Kuitti mukaan ilmoittautumisen yhteyteen.

Väliaikakilpailut 1€/ kpl.
Piirustus voit osallistua kotona piirtämälläsi kuvalla. Aihe vapaa. 1€/kuva.
Valokuvakilpailuun tulosta vähintään A4 kokoinen itseottamasi valokuva. Aihe vapaa 1€/kuva.
Kaikki väliaikakilpailut tuomaroi Hämeenlinnalainen roolipeliyhdistys Rajakatse Fantasia ry.

Yleistä:
Marsun tulee olla yli 2kk ja terve. Marsulla ei saa olla loisia, haavoja eikä se saa olla tiine tai imettävä. Eläintentarkastus on kaikille eläimille. Mikäli eläintentarkastuksessa kaksi eläintentarkastajaa toteaa marsulla olevan hylkääviä virheitä, tulee omistajan poistaa marsunsa näyttelypaikalta. Ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Muista tarkistaa että ilmoittamasi eläimen tiedot ovat oikein näyttelyluettelossa samalla kun ilmoittaudut näyttelyn infopisteessä. Mikäli niissä on virheitä, niistä tulee ilmoittaa ennen näyttelyn alkua infopisteeseen. Näyttelyn alettua yhdistys ei vastaa virheistä.

Kaikki näytteilleasettajat sitoutuvat noudattamaan SMY:n näyttelysääntöjä. Näyttelytulokset ovat julkisia. Näyttelyä ei ole vakuutettu, vaan jokainen näytteilleasettaja vastaa itsensä tai eläimensä aiheuttamista vahingoista.

Näyttelyä koskevat kysymykset maailmalla@gmail.com

Mahdolliset muutokset ja lisäykset tullaan ilmoittamaan yhdistyksen kotisivuilla. http://marsuyhdistys.net

Ei kommentteja: